Ik ga naar BINNEN want ik wil: zorgeloos en stressvrij zijn

Het leven is druk en vol geworden: Werk , gezin, relaties en dan nog eens de sociale media… Mensen krijgen steeds meer last van FOMO (Fear of missing out).  We verwerken tot 20 keer meer informatie dan we tien jaar geleden deden, wat weer leidt tot informatiestress. Het lijkt soms wel of je alles moet kunnen, alles moet snappen, alles moet hebben en mensen werken hard om dit alles bij te kunnen benen. Soms lijken we op paarden die op hol geslagen zijn. We galopperen maar door alsof er sporen in onze zij worden geduwd en een zweepje ons slaat totdat we uitgeput bijna door onze hoeven zakken. Maar wie bedient het zweepje en de sporen?

Niemand anders dan wij zelf zijn verantwoordelijk voor ons gevoel en onze ervaring. Maar hoe goed zijn wij in het bewaken van onze grenzen? Zeg je vaak ja als je beter nee kan zeggen? Voel jij je vaak verantwoordelijk voor dingen die jij niet kan controleren? Het resultaat is dan gepieker en stress.

Dan is het tijd om naar BINNEN te gaan en de balans op te maken. Dan vinden we uit welke stappen we kunnen zetten om een betere balans te krijgen. Bijvoorbeeld een betere balans tussen energiebronnen en stressoren

Heb je wel eens echt uitgezocht hoe dit bij jou werkt?

Soms is het ook meer je manier van denken die stress veroorzaakt. In dat geval kun je ook al veel bereiken door anders te gaan denken. Maar hoe doe je dat nu weer? Ga naar BINNEN en leer hoe dat werkt.

Naar BINNEN gaan en inventariseren wat jou zorgen en stress geeft is de eerste stap om weer zorgeloos en stressvrij te worden. Maak een einde aan je stress en BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.