Wie is Shrinath en wat kan hij?

“Verlichting is mijn primaire levensdoel.”

Ik ben getrouwd met Floor en dat is een geweldige vrouw. Samen hebben wij drie prachtige zonen. Mensen raken mij, ik voel snel veel liefde. Slechts enkele mensen zie ik zo vaak dat ik ze vrienden noem. Ons huis is een heerlijk thuis. Werken doe ik met hart en ziel en gaat bij mij altijd over leren leren, creativiteit, verlichting en wezenlijk contact maken, verbinden. Ik heb veel gereisd en veel meegemaakt. Ik werk vanuit mijn levenservaring. Voor mijzelf heb ik geleerd hoe het leven van mijn dromen te leven in werk en privé. Nu ondersteun ik anderen om daar ook te komen.

“Ik ben hier om te leren, te ervaren en te leren ervaren.”

Ik ben afgestudeerd als eerstegraads bevoegd dramadocent, acteur en regisseur. Ik werkte vijf jaar succesvol als acteur, danser en regisseur, maar dat bevredigde me niet. Daarna ben ik in de zorg, welzijnssector en het onderwijs terechtgekomen, waar ik werkte als trainer, coach, leerkracht en consultant. ‘Alles is goed’ het bedrijf van mijn vrouw en mij ontstond vanuit de wens om mensen te ondersteunen bij het werkelijk contact maken. Ik faciliteer ruimte voor bewustwording en verlichting in bedrijven en voor particulieren.

Ik creëerde PeaceMasters, een programma waarmee ik de afgelopen jaren scholen hielp om hun curriculum meer te richten op persoonsvorming en vaardigheden training. Nu richt ik me steeds meer op scholen te helpen met samenwerkend leren in hun school te integreren. Daarnaast loopt BINNEN omdat ik andere mensen graag help om meer uit zichzelf te halen.

“Ik ben (zeg maar gerust) een Manus van alles.”

Ik begeleid interne reflectieprocessen om antwoord te krijgen op actuele vraagstukken. Daarmee maak ik onderstromen zichtbaar. Bewustwording is de 1e stap naar verwezenlijking van potentieel. Mensen en organisaties leren zichzelf en hun (werk)omgeving op een dieper niveau kennen.
Ik werk als coach, trainer, workshopgever, projectregisseur, inspirator, adviseur en procesbegeleider. De vorm is ondergeschikt aan de inhoud. Ik wil samen met de ander er uit halen wat er in zit.

Maar wellicht hoor je het liever van anderen… klik dan hier