Wat kost het?

Wat mag verlichting kosten van jou?

Naar BINNEN gaan vraagt een echte investering in de vorm van tijd, aandacht en geld. Je maakt je eigen geluk en groeiproces tot een hoge prioriteit omdat je beseft dat je daarmee ook je omgeving het grootste cadeau geeft dat je geven kan. Als jij goed in je vel zit, ben je beter in je werk en zal je de beste steun voor je vrienden en familieleden zijn.

Als geld een probleem is neem dan contact op. BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou. Gespreide betaling is sowieso mogelijk. En als jij werkelijk voelt dat jij dit moet doen dan vinden we samen een oplossing voor het geld. Regelmatig betalen werkgevers de trajecten. En als de hulpvraag daarbij past kun je ook soms WMO begeleiden aanvragen waardoor soms alles of gedeeltelijk vergoed wordt.

De prijzen hieronder zijn inclusief btw,  een dagboek en pen, soms krijg je theorie of materiaal mee. Door op het programma te klikken kun je meer lezen over wat dat specifieke onderdeel inhoud.

Hoe ga ik naar BINNEN? Prijs
Individuele afspraak €108
Themadag met groep €108
Jaaropleiding €4752