Waar is het?

Naar BINNEN gaan kan overal. Jij bent al BINNEN. En toch kun je naar BINNEN gaan.

Soms zie ik een plek voor me, met prachtige natuur. Een warme, lichte plek. Waar iedereen welkom is die zichzelf wil verlichten. Waar iedereen van elkaar leert. Iedereen komt daar primair voor zelfonderzoek. De focus is altijd naar BINNEN en toch is er veel verbinding en werkelijk contact voelbaar. Ik ben benieuwd of die plek ooit fysiek zal gaan ontstaan.

Naar BINNEN gaan kan overal, dat is waar, maar de komende twee jaar is BINNEN in ieder geval te vinden in het centrum van Harderwijk Daar komen we samen in een oase midden in de stad. De hele uitstraling is warm en rustig. Zodra je BINNEN komt kun je alle dagelijkse rompslomp achter je laten. Je reflectietijd kan beginnen. We hebben beneden een heerlijke werkruimte waar we fysiek aan de gang kunnen. De ruimte is geschikt voor yoga of vaardigheden training. We kunnen daar ook samen lunchen.

Boven is een heerlijke relaxruimte die we gebruiken voor begeleide reflectie of meditatieprogramma’s. Daar kun je tijdens pauzes ook in stilte zijn, als je geen zin hebt om te kletsen met de andere deelnemers.

Wie zich aanmeldt krijgt een mail met daarin een gedetailleerde routebeschrijving.