Ik ga naar BINNEN door: verdiepingsblokken.

Klaar voor verdieping en/of verlichting in je leven? Echt ruimte maken voor jezelf om iets te leren of meer van je leven te kunnen genieten. Wil je een vaardigheid echt leren of een mentale transformatie ondergaan. Kijk dan eens bij de thema’s van de verdiepingsblokken in de agenda.

Hoe klinkt bijvoorbeeld voor jou: ‘Het leven van je dromen leven’.

Je weet dat er meer uit je leven te halen valt maar je weet niet hoe. Dan is dit blok ideaal voor jou. Je gaat op alle fronten onderzoek doen en stappen zetten. We kijken naar werk/je dagelijkse bezigheden: Wat draag jij bij aan de wereld en wat haal jij daar zelf uit. Wat wil jij doen in de tijd die voor je ligt? Is dat haalbaar? Hoe dan? Je kijkt ook naar je relaties. Hoe verloopt de communicatie met de mensen die je dierbaar zijn? Zie je ruimte voor verbetering? Hoe zien de ideale relaties er uit? Zijn er conflicten in je leven? Zijn er stappen die je kunt zetten om daar meer vrede in te brengen? We werken met begeleide reflectie om dit helder te krijgen. We zetten ‘The Work’ in, waar we merken dat je jezelf mentaal tegenwerkt.

Of wat dacht je van deze: Jezelf tot expressie brengen: 

De meesten van ons zijn erg goed in het lijstjes maken, van dingen die we beter niet hadden kunnen zeggen of dingen die we juist wel hadden willen zeggen, na afloop van een belangrijk gesprek. Zou het niet heerlijk zijn als je de ervaring hebt dat je precies die dingen zegt die je ook wil zeggen. Soms zijn we onzeker en soms zijn we bang een ander te kwetsen Vaak zijn we veel bezig met wat anderen van ons zullen denken. In dit blok gaan we veel oefenen. We leren over communicatiemodellen, zoals geweldloze communicatie van Rozenberg en het 4G feedbackmodel. We oefenen hiermee zodat je gaat ervaren hoe het werkt. Maar ook gaan we presenteren, dansen, schilderen, zingen enz. Want jezelf tot expressie brengen kan op vele manieren. Ervaren wat er gebeurt als je met je hele lijf communiceert of bijvoorbeeld met alleen je stemkleur, is nodig om meesterschap te verwerven.

Een verdiepingsblok bestaat meestal uit vijf themadagen die weer een overkoepelend thema hebben. Door zo’n specifiek onderwerp van vijf verschillende kanten te benaderen kun je weer een stuk dieper naar BINNEN gaan. Je krijgt korting als je intekent voor het hele blok maar je kunt ook deelnemen aan losse themadagen. Deelnemers aan het hele blok gaan echter voor. Klik hier voor data en meer informatie.