Ik ga naar BINNEN door: themadagen.

Wacht niet langer, neem een time-out en verlicht jezelf.

Het drukke leven gaat maar door. Het is makkelijk gebeurt dat we onszelf voorbij hollen met alles wat er op ons af komt op een gemiddelde dag. Reflectie en inspiratie zijn nodig om de kapitein te zijn en te blijven van onze eigen boot in de woelige baren van het leven. Zo makkelijk worden we anders overspoelt als de golven hoger worden, de storm opsteekt. Wie wil er nou een stuurloos bootje zijn?

Soms heb je een time-out nodig. Kwaliteitstijd voor jezelf. Tijd voor reflectie en zelfonderzoek. Geïnspireerd worden en nieuwe tools leren die je helpen om in je dagelijks leven meer gefocust te blijven. Kom daarom naar BINNEN en geef jezelf zo’n time-out cadeau door deel te nemen aan een themadag.

Wat denk je bijvoorbeeld van een dag: Leren mediteren. Tijdens een meditatie dag bij BINNEN leer je mediteren op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld mediteren via ontspanningsoefeningen. Ook de adem kan centraal staan in meditatie. Meer fysieke vormen bestaan ook, zoals wandelmeditatie, dansmeditatie of yoga. Muziek en visualisatie kunnen ook heel erg helpen om in meditatieve staten te komen. Na deze dag kun je zelf thuis aan de slag met meditatie. Je krijgt ook een cd mee naar huis met meditatieoefeningen. En je zal zeker uitgerust en opgeladen zijn aan het einde van deze dag. Dus wat let je, kom jezelf leren kennen en doe mee met de meditatie themadag.

Of misschien is dit iets voor jou: Opstellingen. Bij een opstelling helpen mensen jou, om een situatie uit jouw leven in de ruimte vorm te geven. Vervolgens laten we de opstelling als een soort film tot leven komen. Jij bent de regisseur en gaat ontdekken hoe jouw relaties werken. Je krijgt verbazingwekkende nieuwe inzichten in je relaties en de patronen die zijn ontstaan. Je kunt deze techniek dus gebruiken om helderheid te krijgen over relaties op het werk en in de privésfeer. Vervolgens kun je die dan ook daadwerkelijk verbeteren.

Interesse? Top! BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.