Ik ga naar BINNEN door: The Work of Byron Kathie

Je kunt niet altijd kiezen wat je overkomt in dit leven. Wel kun je kiezen hoe je hier op reageert. Als je meestroomt met wat er gebeurt voel je je energiek en prettig. Als je tegen de stroom inzwemt met je denken begint het lijden. Dan komt het verdriet, de frustratie en de boosheid. The Work stopt vechten tegen de realiteit en daar wordt je heel veel vrijer en blijer van. Het is een techniek om je denken te onderzoeken. Byron Kathie, de bedenkster van deze techniek zegt: “Als je denken in strijd is met de realiteit dan ontstaat er pijn. Vechten met de realiteit is als proberen om een kat te laten blaffen. Het heeft geen zin. Als je vecht tegen de realiteit dan verlies je. Maar alleen in 100% van alle gevallen.”

Door ons denken te onderzoeken, kunnen wij ruimte creëren in ons anders vaak starre denken. Bepaalde denkpatronen of denkgewoontes waar we al jaren lang last van hebben, kunnen transformeren in minuten.

The Work laat je ervaren dat je ook andere dingen kan denken, die soms even waar zijn of zelfs meer waar. Dan wordt het moeilijk om nog de oude vastgeroeste denkpatronen vol te houden. Ruimte en vrijheid komen zelf naar je toe. Ook naar ‘Binnen’ gaan door middel van The Work? BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.