Hoe heeft zijn langste werkgever hem ervaren?

Ellen Veenemans, directeur ROC ASA, directie Amarantis, zegt over Shrinath:

“Jij bent zeer veelzijdig, je werkte voor ons als docent, trainer, ontwikkelaar, mentor en coach. Er zijn weinig docenten zo kleurrijk als jij. En zo enthousiast, flexibel en gedreven. Je bleek in een onstuimige omgeving een rots in de branding. Ik dank je voor bijzondere en grote bijdrage aan onze organisatie en in het bijzonder aan het onderwijs en alle leerlingen.

Wat zeggen  ervaringsdeskundigen over Shrinath?

Hier geven een aantal mensen antwoord op de vraag: Hoe heb ik Shrinath ervaren in zijn werk als trainer/begeleider/coach/spreker?

Saskia van Staveren, sociaal pedagogisch hulpverlener, zegt:

“Als ik aan Shrinath denk, denk ik aan vertrouwen, liefde en contact:
Vol van vertrouwen in zichzelf en de wereld om hem heen, overlopend van liefde voor alles en iedereen, en meester in het maken, onderhouden en herstellen van contact, met zich zelf, met anderen, in anderen, tussen anderen. Alleen al zijn aanwezigheid, “in het echt”, aan de telefoon of via zijn cd, maakt dat ook ik vertrouwen, liefde en contact ervaar.”

Bernhard Veldhuis, Goed gesprek en partner Collective Abundance, voorheen directeur en regiomanager Randstad zegt:

“Shrinath gaat de interactie aan; houdt elk inzicht open en bevraagt telkens zijn eigen oordeel. Zo is hij zeer ontvankelijk voor zijn deelnemers en gesprekspartners. Hij is als het Zwitserse zakmes in je broekzak: Je kunt er heel veel kanten mee op. Ontdek het maar.”

Lieke van Alphen de Veer, leerkracht, zegt:

“Shrinath heb ik op verschillende momenten zien werken met groepen mensen. Zijn rustige en open uitstraling zorgen ervoor dat velen zich snel op hun gemak voelen. Hij weet op het juiste moment ruimte te bieden voor het proces van individuen en kan ondertussen het groepsproces bewaken. Hij heeft de kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor een trainer en is uniek in zijn benadering naar de cursisten. Eigenschappen die ik bij hem zie zijn onder andere: enthousiasme voor hetgeen dat hij overdraagt, een goede luisterhouding en integriteit. Vanuit zijn visie dat er oneindig veel potentieel ligt in ieder mens, weet hij het beste naar voren te brengen in de cursisten. Hij stelt de juiste (open) vragen. Zijn humor en lichtheid zorgen voor de nodige ontspanning wanneer het te serieus dreigt te worden.”

Ilco van der Linde, initiatiefnemer Bevrijdingsfestivals, Dance4Life e.a. projecten, zegt:

“Waar Shrinath komt worden mensen geráákt. Niet alleen door zijn warme aanwezigheid en ontspannen persoonlijkheid, maar vooral door de luikjes die hij openzet naar een andere wereld.”

Eva M. Deen, Docent en onderzoeker Vrije Universiteit Amsterdam, Afdeling Privaatrecht, zegt:

“ Naar mijn mening is Shrinath een erg prettige trainer en een begaafd ‘meditatiebegeleider’. In de afgelopen jaren heb ik Shrinath bij meerdere gelegenheden mee kunnen maken. Mij viel op hoe zeer hij in staat is mensen te raken en te enthousiasmeren. Hij heeft een prettige stem en een veelzijdige aanpak, die hij aanpast aan de sfeer van de gelegenheid. Het kijken en luisteren naar zijn meditatiebegeleiding bracht ontspanning en liet mij een en ander weer in perspectief zien. Verfrist kon ik weer verder. Ik beveel hem dan ook van harte aan.”

En hoe is hij als spreker?

Auke van Keulen, Managing Partner De Coreporation, (voorheen directie Nieuwe Dimensies en directie OEP foods Europe), zegt:

“Shrinath ken ik als en enthousiaste, krachtige spreker die op een speelse en ongedwongen manier zijn publiek voor zich wint. Door de mensen al improviserend er actief bij te betrekken maakt hij van zijn boodschap jouw eigen boodschap en lering. Zo ontstaat een gevoel van verbondenheid en verdieping die ik niet vaak bij spreekbeurten ervaar. Van harte aanbevolen dus!”

Karianne den Boer, Communicatie adviseur, coach, schrijfster, zegt:

“Ik ken Shrinath als een innemende spreker en inspirator. Door zijn ervaring met o.a. theaterpubliek, internationale congresgangers en alle lagen uit het bedrijfsleven, is zijn ‘vocabulaire’ groot.  Mede hierdoor, maar vooral door zijn authentieke, humoristische en warme aanpak, herkent de toehoorder zich snel. Ik heb grote groepen geboeid en geraakt naar hem zien luisteren. ‘Kritisch publiek’ zal alleen maar een uitdaging voor hem zijn, vermoed ik.  Hij heeft jarenlang ervaring met jonge toehoorders die afhaken als de spreker geen contact maakt in het moment. Zijn inhoud is vernieuwend voor het bedrijfsleven, en hartverwarmend. Zodanig, dat menig luisteraar vanuit nieuw bewustzijn deze ervaring toe zal willen passen op zijn leven en onderneming.’