Ik ga naar BINNEN want ik ben/ga: met sabbatical.

Gebruik je time-out goed. Focus de tijd die je hebt. Ga naar BINNEN en vind uit waar je in wilt groeien. Focus en haal het beste uit jezelf en je leven.

Of je nu bewust gekozen hebt voor ruimte voor reflectie in je leven of dat het leven je min of meer in deze positie geduwd heeft, maakt eigenlijk niet uit. Feit is dat je een unieke kans hebt om het beste uit jezelf en je leven te halen als je daarvoor nu ruimte hebt. Het gevaar dat op de loer ligt is dat je tijd tussen je vingers door glipt. Hoe ga je optimaal gebruik maken van de tijd die je hebt? Wat wil je dat dit jaar je oplevert? En hoe kun je dat waarmaken?

Krijg jouw doelen helder door middel van begeleide reflectie. Bedenk hoe je die doelen kunt bereiken. Welke stappen gaan jou helpen om dit jaar optimaal te benutten. Stap 1. Is naar ‘Binnen’ gaan. Dit kun je in groepsverband doen of door middel van individuele begeleiding. Haal alles uit je sabbatical en BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.