Ik ga naar BINNEN want ik ben: met pensioen.

Ga nu naar BINNEN. Juist nu is reflecteren een goed idee. Is je leven goed geweest? Is er spijt? Zijn er nog wensen? Het is nu of nooit. Gun jezelf tijd voor reflectie. Doe er nu iets mee.

Je hebt er al een leven op zitten. Waarschijnlijk heb je hard gewerkt. Je hebt je best gedaan en veel meegemaakt. Ben je trots op jezelf? Je verdient alle respect. En nu is de dood dichterbij, zowel om je heen als voor jezelf.

Tijd voor reflectie. Heeft het leven je gebracht wat je ervan verwachtte? Ben je jezelf tegen gekomen? Heb je je zelf leren kennen? Heb je er uit gehaald wat er in zit? Heb je spijt? Heb je vrede met jezelf?

Wat een cadeau aan jezelf om juist in deze tijd ruimte voor jezelf te maken. Ga nu naar BINNEN. Juist nu. Waar wacht je op? Het is tijd. Inventaris opmaken, losse eindjes vast knopen, puntjes op de i zetten. Hierdoor zal je optimaal kunnen genieten van het heden en klaar zijn voor de grote reis die er aan komt. Maak deze tijd, de tijd van je leven. BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.