Ik ga naar BINNEN door: meditatie.

Ken jezelf door meditatie. Meditatie is het naar binnen richten van je aandacht. Daar is niets zweverigs aan. Je bent juist eerder een wetenschapper. Het doel is om je Zelf te leren kennen. Je ontdekt hoe de sfeer van je denken is. Je ervaart hoe die gedachten je gevoel beïnvloeden en hoe dat voelbaar wordt in je lichaam.

Daaronder maakt je contact met de diepste laag van je zijn: Ongevormd bewustzijn, de pure getuige, puur zijn. Dan ervaar je diepe vrede en liefde. Door regelmatig te mediteren veranker je jezelf steeds meer in die staat. Je komt tot rust. Leert om te focussen. En voelt je meer verbonden met jezelf en de wereld waarin je leeft. Wil je ook leren mediteren? Doe er iets mee. BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Tijdens een meditatie dag bij BINNEN leer je mediteren op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld mediteren via ontspanningsoefeningen. Ook de adem kan centraal staan in meditatie. Meer fysieke vormen bestaan ook, zoals wandelmeditatie, dansmeditatie of yoga. Muziek en visualisatie kunnen ook heel erg helpen om in meditatieve staten te komen.

Na deze dag kun je zelf thuis aan de slag met meditatie. Je krijgt ook een cd mee naar huis met meditatieoefeningen. En je zal zeker uitgerust en opgeladen zijn aan het einde van deze dag. Dus wat let je, kom jezelf leren kennen en doe mee met de meditatie themadag. Of wil je liever individuele lessen krijgen? Ook dat kan. BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.