Ik ga naar BINNEN want ik ben: net klaar met school, en wat nu…?

Kies wat je past. Welke opleiding ga je doen? Waar ga jij je brood me verdienen? Ben je zeker dat je op het goede pad zit? Zo niet, ga dan eerst naar BINNEN. Vind eerst uit welke richting bij je past voordat je verdere drastische stappen gaat doen.

Je weet niet wat je moet kiezen maar je hebt het gevoel dat er heel veel afhangt van de keuzes die je gaat maken. Stel je kiest de verkeerde studie, dan kan dat zomaar hoge schulden opleveren. Of opeens ben je in werk terecht gekomen wat helemaal niet bij je blijkt te passen. Het is niet erg om niet te weten waar je heen wilt. Het is wel onhandig om dan zomaar in het wilde weg dingen te gaan doen.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst ruimte te maken voor zelfonderzoek. Ergens in jouw binnenste liggen de antwoorden op al jouw vragen te wachten. Om die antwoorden te vinden zal je echter wel naar ‘Binnen’ moeten gaan. Bij BINNEN leer je niet alleen de keuzes maken die bij je passen. Ook leer je veel tips en vaardigheden die je gaan helpen om je werkleven en je relaties op te gaan bouwen. Wil jij dat ook. Dat beetje extra ondersteuning zodat je met meer zelfvertrouwen je leven in kan stappen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.