Ik ga naar BINNEN want ik wil mijn weg vinden.

Als jongere wil je dingen leren waar je ook echt wat aan hebt. Je weg vinden in deze wereld is niet makkelijk. Dat komt omdat je de juiste dingen niet krijgt aangeleerd die jou helpen om door dit leven te navigeren. In de jongerengroepen die Shrinath begeleidt staan drie thema’s centraal. Te weten:

1. Zelfreflectie
2. Zelfexpressie
3. Vaardigheden training

Jongeren die deelnemen voelen zich al snel de kapitein van hun leven in plaats van een speelbal op de golven van een woeste zee.

Natuurlijk kan individuele begeleiding ook. Geïnteresseerd? Top. BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Of ben je net klaar met je school en weet je niet hoe verder te gaan. Welke opleiding ga je doen? Waar ga jij je brood mee verdienen? Ben je zeker dat je op het goede pad zit? Zo niet, ga dan eerst naar BINNEN. Vind eerst uit welke richting bij je past voordat je verdere drastische stappen gaat doen.

Je weet niet wat je moet kiezen maar je hebt het gevoel dat er heel veel afhangt van de keuzes die je gaat maken. Stel je kiest de verkeerde studie, dan kan dat zomaar hoge schulden opleveren. Of opeens ben je in werk terecht gekomen wat helemaal niet bij je blijkt te passen. Het is niet erg om niet te weten waar je heen wilt. Het is wel onhandig om dan zomaar in het wilde weg dingen te gaan doen.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst ruimte te maken voor zelfonderzoek. Ergens in jouw binnenste liggen de antwoorden op al jouw vragen te wachten. Om die antwoorden te vinden zal je echter wel naar ‘Binnen’ moeten gaan. Bij BINNEN leer je niet alleen de keuzes maken die bij je passen. Ook leer je veel tips en vaardigheden die je gaan helpen om je werkleven en je relaties op te gaan bouwen. Wil jij dat ook. Dat beetje extra ondersteuning zodat je met meer zelfvertrouwen je leven in kan stappen? BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou. Je hebt niets te verliezen en veel te winnen.