Hoe ziet een gemiddelde dag er uit?

Hoewel de thema’s verschillen is de opzet van een dag altijd hetzelfde. Je gaat naar BINNEN om bij te komen en op te laden. Je wordt  geïnspireerd en komt tot jezelf zodat je uit je eigen wijsheid kan putten. Aan het einde van de dag heb je nieuwe inzichten, je voelt je lichter en krachtiger.
Elke dag begint om 8:45 en eindigt om 14:15.  Je komt binnen en wordt welkom geheten. Je ‘tijd voor jezelf’ kan meteen beginnen.

We beginnen met delen en naar BINNEN gaan

We starten met sharing zodat helder is met wie je de dag doorbrengt, en waarom iedereen mee doet. Daarna volgt de begeleide reflectie. Daarmee krijgen we heel helder wat jij graag wil leren op deze dag. Vervolgens delen we wijsheid met elkaar. Jij deelt jouw eigen wijsheid, andere deelnemers delen hun wijsheid. En samen bestuderen we de wijsheid van experts en specialisten over het thema. Dan van 10:30 tot 10:45 drinken we koffie of kruidenthee, met iets lekkers. Tijdens elke pauze heb je de keuze om te socializen of op jezelf te zijn in de stilteruimte.

Oefenen, ontdekken, ervaren en leren

Van 10:45 tot ongeveer 12:15 gaan we concreet en praktisch oefenen. Hoe dat er uitziet is erg afhankelijk van het thema van de dag. Soms doe je The Work, soms opstellingen, rollenspelen, een vaardigheid oefenen, wat er op dat moment het meeste ondersteunend is aan het behalen van onze doelen.

Vervolgens lunchen we samen, van ongeveer 12:15 tot 12:45. De lunch is inbegrepen en bestaat uit biologische lekkernijen, meestal zal er iets van soep, salade en brood zijn.

We zorgen dat het bruikbaar is in je dagelijkse leven

Het laatste gedeelte van 12:45 tot 14:15 gaan we het geleerde concretiseren zodat het bruikbaar wordt in jouw dagelijkse leven. Je werkt een strategie voor jezelf uit op papier als een soort anker. Verlicht en gefocust loop je weer naar buiten.

Klik hier voor meer info over data en de inhoud.