Ik ga naar BINNEN door: coaching/individuele begeleiding.

Ik, Shrinath, ben te boeken voor coaching/individuele begeleiding. Een sessie duurt minimaal 1,5 uur maar kan uitlopen tot een dagdeel. Bij het boeken kijken we eerst naar de vorm. Gaan we samen wandelen of zitten? Waar laten we het plaats vinden. Het kan de vorm aannemen van een gesprek en soms zullen we gebruik maken van begeleide reflectie of opstellingstechnieken.

Door middel van begeleide reflectie help ik mensen om hun eigen kracht weer te ervaren. Je krijgt weer een heldere focus zodat de dingen die je graag wilt verwezenlijken in je leven ook waarheid worden.

De kern is altijd verlichting vinden. Je gaat  naar ‘Binnen’ en maakt contact met je eigen wijsheid. Je inzichten maak je praktisch toepasbaar in je dagelijkse leven. Ik help je om praktische vaardigheden aan te leren en daarmee te oefenen zodat je effectiever en blijer wordt in je dagelijkse leven. Interesse? Doe er iets mee. BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou.