Ik ga naar BINNEN voor: begeleiding.

Je merkt dat je vastloopt in je leven. Hierdoor krijg je het gevoel dat je meer een toeschouwer bent dan de kapitein van je schip. Daardoor voel je jezelf onmachtig om je zaakjes goed op orde te krijgen. Vervolgens heb je het gevoel dat je het niet goed alleen redt. Je voelt je afgesloten van de maatschappij.

Je verlangt naar meer sociale contacten. Het gevoel van verbinding. Je wil daadkrachtig zijn en goed voor jezelf zorgen en die dingen doen die je het gevoel geven dat je echt meedoet. Hierdoor haal je uit je leven wat er in zit.

In zo’n geval zou het kunnen dat begeleiding iets voor jou is. Dit is een tijdelijke ondersteuning bij het weer terug veroveren van je zelfredzaamheid. Iemand die met jou onderzoekt hoe je weer volledig kan participeren in de maatschappij.

Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden. Schrik niet bij voorbaat terug voor eventuele kosten. Want soms kan een werkgever hierin meebetalen of als er geen enkele vorm voor financiering mogelijk is voor jou, kun je hier soms een PGB voor aanvragen van de WMO. Dus neem contact op om samen met mij de mogelijkheden te onderzoeken.