Ik ga naar BINNEN door: begeleide reflectie.

Verlicht jezelf door middel van begeleide reflectie. Deze techniek is uniek voor BINNEN. Het is focus geven aan je leven op een meditatieve manier.

Hoe werkt het? Je maakt het jezelf gemakkelijk, je kan liggen of zitten, net wat jij prettig vindt. Dan wordt er , speciaal voor dit doel ontwikkelde, muziek opgezet.  Vervolgens wordt je geholpen om je aandacht naar binnen te richten en te ontspannen. Dan krijg je directe vragen voorgeschoteld, vragen die je helpen om eens diep na te denken en te voelen over een bepaald thema. Je kunt tijdens of na de begeleide reflectie opschrijven welke belangrijke inzichten je hebt gehad. Je zal verbaasd  staan over hoeveel helderheid en wijsheid je zal vinden in jezelf.

Overigens stoppen we daar niet bij BINNEN. Daarna is er sharing om wijsheid met elkaar uit te wisselen. Vaak wordt je hier opnieuw door geïnspireerd en vallen er weer puzzelstukjes op hun plek.

Vervolgens zet je de inzichten om in praktisch werkbare stappen in je dagelijkse leven. Begeleide reflectie wordt dan pas echt waardevol, als het je helpt om in je dagelijkse bezigheden meer focus, kracht en blijdschap te ervaren. Is dat wat je wil?

Kom dan naar BINNEN en verlicht jezelf met begeleide reflectie. Waar wacht je nog op? BEL of MAIL Shrinath om een afspraak te maken of om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn voor jou. Of lees eens de pagina: ‘jaaropleiding‘ en ontdek of dat wellicht iets voor jou is.